Är du vår nästa plockstjärna på deltid?

Är du vår nästa plockstjärna på deltid?

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu förstärkning i vårt team till plock och pack.
Kunden är belägen i stora lokaler i utkanten av Falkenberg.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu ett flertal orderplockare till ett fräscht, modernt lager i utkanten av Falkenberg. Du kommer bli en del av ett stort härligt team, och tillsammans ser ni till att plocka och paketera ordrar till företagets kunder. Till din hjälp har du modern teknik, och ergonomiskt anpassede arbetsstationer. Då företaget arbetar med korta leveranstider, är arbetstempot högt men inte tungt. Du kommer hela tiden att ha en teamledare på plats som leder och fördelar arbetet.

Utbildning
Ingen utbildning krävs, tidigare erfarenhet av lagerjobb eller butiksjobb är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skriff är ett krav.
Du ska ha fyllt 18 år.

Erfarenhet
Vi lägger stor erfarenhet vid din personliga lämplighet. Ingen erfarenhet krävs, men tidigare lager eller butiksjobb är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du trivs att jobba som en del av ett stort team, och att du har en härlig personlig energi. Trivs du att vara fysiskt aktiv, och dessutom att arbeta mot uppsatta mål? Då kommer du garantrat att trivas här!

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt gällande avtal.
Tjänsten kräver att du har annan huvudsaklig syssla så som studier eller annat jobb om minst 75%. Detta är ett krav att du har, och en förutsättning för att du ska vara aktuell i denna process

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
2-4 dagar/ vecka vid behov
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.