Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Till vår fabrik i Falkenberg söker vi nu en Underhållsmekaniker.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på Greif.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet består av förebyggande arbete, löpande underhåll samt att svara för driftsäkerhet i fabriken i Falkenberg. Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning och bli en viktig kugge i ett väl sammansvetsat team. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av felsökningar, reparationer och förebyggande underhåll. Vidare arbetar du även med förbättringsåtgärder samt installationer av nya maskiner. Du kommer att arbeta tvåskift.

Din profil:

Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och har en god verkstadsteknisk bakgrund samt har kunskap om mekanik, pneumatik och hydraulik. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Det är till din fördel om du har erfarenhet av att arbeta med underhållssystem och har ett utpräglat förebyggande tänk. Har du erfarenhet av el-, styr- och reglersystem är det meriterande.

Vi erbjuder:

Greif ingår i en stor internationell koncern och på vår centralt belägna fabrik i Falkenberg är vi ca 100 anställda. Vi satsar stort på att utveckla vårt förebyggande underhåll och vi erbjuder dig en varierande, självständig och ansvarsfull tjänst. Greif har en avancerad maskinpark och arbetar enligt LEAN-metodiken med fokus på ständiga förbättringar. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel, öppet arbetsklimat och nära samarbete. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2018-06-30.
Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta ekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

Om arbetsgivaren

Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. I Falkenberg finns huvudkontoret för Greif Skandinavien och här produceras plåt-, plast- och kombifat, plastdunkar och IBC. Våra kunder finns framförallt i Sverige, Norge, Danmark och Finland men även i övriga delar av världen. Totalt finns Greif i fler än 50 länder med 13 000 anställda i hela världen.