Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Vi fortsätter att växa och behöver förstärka vårt team på servicekontoret i Falkenberg. Just nu söker vi dig som vill bli en del av NordDesigns ekonomifunktion.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiadministratör hos oss på Norddesign kommer du att ingå i ett shared servicecenter som stöttar verksamheten i diverse frågor. Dina arbetsuppgifter kommer främst innefattas av:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring
  • Administrativa uppgifter
  • Inkommande mail/samtal från kunder
  • Vara behjälplig i månads- och årsbokslut
Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning, eller praktisk erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent, gärna 1-2 år.Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Visma 2000.

Personliga egenskaper
Rollen ställer krav på att du som person är noggrann, strukturerad och kommunikativ. Vidare ser vi att du är en person som har en positiv framtoning och främjar ett bra samarbete.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Emma Gyllén, 0705-12 33 83 och/eller maila din ansökan och CV till emma.gyllen@norddesign.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Telefon 0705-12 33 83
Email Mejla NordDesigns Kök
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket har hänt sedan starten 1980 då vi fick idén att byta luckor istället för att riva ut hela köket och idag är vi en köksproducent med fokus på Smart köksrenovering, en lösning som ger kunden möjlighet att förnya köket utifrån sina behov och förutsättningar där vi endast byter det som behöver bytas. På så sätt sparar vi både miljön och håller nere kostnaden. Vårt servicekontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark, och tillsammans har vi över 100 köksspecialister i Norden.

Gruppen består idag av fyra bolag som i sin tur är en del av EKKG-koncernen, med en omsättning på drygt en halv miljard kronor.