Ansvarig företagssäljare

Ansvarig företagssäljare

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven och ansvarsfull medarbetare. Du kommer att vara ansvarig för vår företagsförsäljning och vi ser gärna att du har branschvana inom trä, bygg eller möbelindustrin.

Ditt jobb blir att långsiktigt utveckla och expandera distriktet genom att erbjuda våra kunder våra produkter och lösningar som passar deras behov. Du bokar själv upp kundbesök och planerar din dagliga verksamhet. Försäljning sker genom bearbetning av både befintliga- och nya kunder, främst nya kunder så detta måste vara en del som du brinner för.

I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt affärsområde.

Kvalifikationer
Du har säljbakgrund, helst som utesäljare och med B2B. Du behöver ha god datorvana och B-körkort är ett krav. Du har ett driv mot att göra nya affärer och är flexibel då arbetsuppgifterna är omväxlande. Jobbet kommer innebära en del resor. Du har vana från att jobba mot uppsatt budget.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt då du självständigt kommer ansvara för dina kunder och olika projekt. För att passa in i rollen krävs det att du utstrålar en trygghet och stabilitet i dina rådgivande samtal med kunderna.

Då det är en tight arbetsgrupp med mycket dialog emellan varandra är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och är positiv för att tillsammans föra NordDesign Kök framåt.

Vi erbjuder Dig
Fast lön, provision, friskvårdsbidrag, sälj- mät- och produktutbildning, säljmaterial och tjänstebil. Du arbetar dagtid och utgår från huvudkontoret i Falkenberg.

Maila din ansökan och CV till: nyttjobb@norddesign.se
Vid frågor om tjänsten, kontakta Joel Persson på NordDesign kök, 0708-588 001.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norddesign.se/
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NordDesign kök har funnits i 40 år 2020. Vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. Vi tillverkar över
100 måttanpassade kök i veckan i vår fabrik i Falkenberg. Via egna säljare och fristående återförsäljare säljer vi både "Smart Köksrenovering" och kompletta kök till konsument. För att möta en ökad efterfrågan så söker vi nu en driven företagssäljare. Vill du vara med och bidra till den fortsatta tillväxten?

Vårt mål på NordDesign Kök är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har en betydande roll i hemmet. Det är i köket vi idag väljer att umgås med familj och vänner.