Nelly.com söker HR-Coordinator till vårt lager i Falkenberg

Är du en driven och ambitiös person som vill vara med och utveckla HR-arbetet i ett snabbrörligt e-handelsbolag? Är du dessutom resultatinriktad, strukturerad tillsammans med ett stort intresse för människan? Då är du rätt person för oss, välkommen att lämna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Coordinator ingår du i ledningsgruppen för vårt lager i Falkenberg och du tillhör HR teamet för Nelly.com där du rapporterar till HR chef i Borås. Du arbetar väldigt brett i din roll och ansvarar för samtliga HR-relaterade frågor på både strategisk och operativ nivå.

Din HR-agenda består bland annat av följande punkter:
  • Att driva, implementera och följa upp HR processer, policies och riktlinjer
  • Ansvara för och driva rehabiliteringsarbetet och kontakt med företagshälsovården
  • Ansvara för administration vid rekrytering, nyanställning och avslut
  • Kontakt med externa parter såsom lönekonsult, bemanningsbolag, pension/försäkringar m.m
  • Arbetsrätt, lönerevision och arbetsmiljö (SAM)
  • Samverkan och förhandling med fackliga parter
  • Ansvara för uppföljning av HR KPI
  • "Super User" i HR- och rekryteringssystem
  • Vara med och driva HR arbetet kring ledarskap, kultur, performance management och organisationsfrågor tillsammans med övriga HR teamet
Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR/personalvetenskap. Erfarenhet av brett HR-arbete och administration är meriterande, likaså kunskap om arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal inom handels. Du gillar att skapa ordning och struktur och har kunskaper i Office-paketet samt god allmän datorvana. Då rollen innebär kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ och tycker om att skapa goda relationer.

Som person är du engagerad och lösningsorienterad med en hög integritet där du är van att söka egna svar. Med ett sinne för detaljer är du noggrann och metodisk i ditt arbete. På Nelly är tempot högt och vi har snabba beslutsvägar. Du har hög ansvarskänsla och levererar och hanterar både enklare och mer komplexa uppgifter med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Falkenberg.

Intresserad?

Har vi fångat ditt intresse? Registrera då din ansökan snarast! Observera att vi endast hanterar ansökningar med bifogat CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar, både inom Nelly och Qliro Group-koncernen!

Nelly.com och NLYMan.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Vi har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Nelly.com, NLYMan.com och NLY Logistics är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern.