Team Coach

Team Coach

Vi på Nelly söker en kunnig Team Coach till vår lagerverksamhet NLY Logistics AB i Falkenberg! Trivs du med att motivera och leda din arbetsgrupp? Drivs du av att tillsammans jobba mot gemensamma mål? Då kan du vara just den vi söker!

Om tjänsten

Som Team Coach ansvarar du för det dagliga produktionsarbetet. Du har fullt personalansvar och leder och motiverar medarbetare till god prestation av hög kvalitet. Du sätter och följer upp mål för såväl grupp som enskild medarbetare. Dagarna är varierande och kräver flexibilitet och styrning.

Som Team Coach arbetar du nära övriga Team Coacher och rapporterar till Unit Manager. Du ansvarar för att aktivt söka och sprida relevant information, såsom resultat och planer, via de informationskanaler som finns och förklara dess övergripande betydelse för berörda medarbetare. Vi ser att du bidrar till samsyn och enighet, bland annat kring företagets visioner, mål och arbete.

Vem är du?

Vi tror att din bakgrund är inom e-handel, lager/logistik eller annan verksamhet av produktionskaraktär och att du har erfarenhet av att leda en större personalgrupp. Du är en lyhörd och drivande ledare som tar initiativ till förbättringar samt tar ansvar för gruppens resultat.

Du är van vid att hantera dagliga driftsfrågor samt arbeta med förändring och målstyrning. Med vana att ta snabba beslut driver du arbetet framåt.

Som person motiverar du dina kollegor och har god förmåga att leda både individ och grupp mot gemensamma mål. Då du både är ledare och lagspelare ser vi dig som prestigelös. Du är kommunikativ och tydlig i din dialog.

Goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift är viktigt och din höga arbetsmoral en självklarhet.

Tjänsten är ett vikariat på 10 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är varierande.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt tillsammans med CV och ett personligt brev då vi intervjuar löpande. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden går ut.

Intresserad?

Vänligen registrera din ansökan snarast möjligt då vi kallar till intervju löpande och kan tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-08-31.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Hanna Schwab, Distribution Center Manager på hanna.schwab@nelly.com.

Vi tillämpar Unionens tjänstemannaavtal.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelly erbjuder mode till unga kvinnor genom Nelly.com och till män genom NLY MAN. Nelly är ett av de mest kända modevarumärkena på nätet bland unga människor i Norden och har räckvidd över hela Europa. Kärnan är de egna varumärkena som kompletteras med en välvald portfölj av cirka 200 externa varumärken. Nelly har skapat ett starkt engagemang i sin målgrupp genom egna varumärken och digital marknadsföring. Nelly ägs av Qliro Group som är noterade på Stockholmsbörsen.

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.