Servicetekniker

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker arbetar du ute på fältet hos NPS kunder. Du arbetar främst i södra Sverige men resor till andra delar av Sverige och Norden förekommer också. Du utgår från NPS huvudkontor i Falkenberg eller hemifrån i södra Sverige.

  • Arbeta ute hos NPS kunder med installation samt service och underhåll av betalterminaler och bränslepumpar (Biogasdispensrar och konventionella drivmedelspumpar).
  • Samarbeta med kunden för att effektivt lösa tekniska problem.
  • Rådgivning till kunderna beträffande reservdelar och service.
Kompetenskrav
  • Erfarenhet av rollen som servicetekniker eller serviceingenjör
  • God kunskap inom mekanisk och elektronisk felsökning
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som servicetekniker behöver du förutom ett stort teknikintresse även vara flexibel, självgående, noggrann, kreativ, ordningsam, serviceinriktad och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du tycker om att träffa kunder samt skapa och vårda kundrelationer. Du föreslår förbättringar och utveckling i samråd med NPS kunder och levererar en högkvalitativ service. Din livssituation måste tillåta dig att resa ett flertal dagar i veckan.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nps.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NPS Service AB erbjuder utrustning och service till tankstationer samt biltvättar i Norden och Mellaneuropa. Vi utvecklar, producerar, säljer och servicerar Biogasdispensrar samt är en ledande leverantör av fordonsrelaterade betallösningar och service på all form av teknisk utrustning för bränsledistribution. Vi är återförsäljare av bränslepumpar för både konventionella och alternativa bränslen från japanska Tatsuno Group.

Våra främsta styrkor är flexibilitet, know-how och service-mindness, vi har över 40 års erfarenhet i branschen.

NPS Service AB är dotterbolag till NPS A/S och gemensamt med Logos Design A/S bildar vi Nordic Payment Systems-koncernen.