Erfaren administrativ medarbetare

Erfaren administrativ medarbetare

Vi är ett bolag med god tillväxt och söker därför efter en erfaren och kvalificerad medarbetare till hjälp med vår dagliga styrning och koordinering på kontoret. Vi upplever en stor efterfrågan på verksamhetens produkter och tjänster.

Verksamheten har i slutet av 2018 fått en ny ledning och har under 2019 varit igenom en spännande och expansiv utveckling, därav har omsättningen stigit väsentligt. Bolaget visar goda resultat för 2019 och vi budgeterar för 2020 med ett ännu bättre resultat.

Vi har sedan 1. januari 2019 använt NAV 2013 som ekonomisystem gemensamt med vårt danska moderbolag som stöttar och supporterar oss på ekonomisidan. Vi är inne i en fas i bolagets utveckling, där vi fortsatt förbättrar våra strukturer och processer, inklusive serviceaktiviteter. Våra serviceaktiviteter styrs och koordineras i vårt eget serviceadminsitrationssystem, som är integrerat med vårt ekonomisystem.

Vi är vid nuvarande tidpunkt 11 medarbetare i bolaget, och vår sammalde grupp av bolag i Sverige och Danmark har över 140 medarbetare.

Du har varit anställd i en mindre eller mellanstor verksamhet, gärna inom tekniksektorn, där du fått en god erfarenhet och överblick för att kunna arbeta inom flera ansvarsområden. Det är en fördel om du har kunskaper inom ekonomiområdet.

Vi har en del kommunikation med våra danska kollegor, så det är därför nödvändigt att du kan förstå danska, liksom engelska är nödvändigt i kontakten med våra internationella kunder.

Det är viktigt, att du både är flexibel och strukturerad i vardagen, och inte rädd för att arbeta med nya uppgifter, då du kommer vidröra de flesta funktionerna i bolaget. Det är således viktigt, att du tycker det är inspirerande och kul att arbeta inom flera områden. Då tjänsten har många kontaktytor är goda egenskaper gällande kommunikation en förutsättning.

Tjänsten rymmer primärt operationella uppgifter inom administration och hjälp till vår kundservice, samt koordinering av våra serviceuppdrag hos kunder.

Vi är präglade av den lilla verksamhetens speciella miljö, där alla medarbetare hjälper varandra. Du ska därför också ha viljan och förmågan till att hjälpa till med eventuella uppgifter utanför dit eget funktionsområde. Verksamhetens storlek betyder, att vi alla delar de flesta uppgifter i bolaget, från att ta telefonen, ta emot paket på lagret, ta emot kunder etc.....

Vi håller till i moderna och helt nya lokaler i Falkenberg, och det är en hög grad av flexibilitet till att själv styra sin vardag och arbetsuppgifter.

Frågor kan ställas till VD, Henrik Strokirk, 031-352 93 30, henrik.strokirk@nps.se

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nps.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NPS Service AB erbjuder utrustning och service till tankstationer samt biltvättar i Norden och Mellaneuropa. Vi utvecklar, producerar, säljer och servicerar Biogasdispensrar samt är en ledande leverantör av fordonsrelaterade betallösningar och service på all form av teknisk utrustning för bränsledistribution. Vi är återförsäljare av bränslepumpar för både konventionella och alternativa bränslen från japanska Tatsuno Group.

Våra främsta styrkor är flexibilitet, know-how och service-mindness, vi har över 40 års erfarenhet i branschen.

NPS Service AB är dotterbolag till NPS A/S och gemensamt med Logos Design A/S bildar vi Nordic Payment Systems-koncernen.