Driven produktionstekniker

Driven produktionstekniker

Vi söker en strukturerad och driven produktionstekniker som vill ta klivet till nästa nivå att på sikt bli ansvarig för vår produktion.

NPS Service AB är inne i en mycket intressant utvecklingsfas och vi behöver därför förstärka vår produktion i Falkenberg där vi producerar drivmedelspumpar för biogas.

Försäljningen har tidigare främst skett i Skandinavien men idag fokuserar vi mer och mer på export så vi växer kraftigt i Europa där drivmedlet biogas är en viktig faktor för att sänka koldioxidutsläppen.

Du blir en del av ett engagerat och drivet team i nya fräscha lokaler. Den 1 september flyttade vi huvudkontoret från Göteborg till Falkenberg så idag finns hela verksamheten samlad under ett tak.

I rollen som produktionstekniker erbjuds du ett varierande arbete med frihet under ansvar där du har goda möjligheter att utvecklas och på sikt få ett större ansvar. Dina arbetsuppgifter blir att producera drivmedelspumpar för biogas vilket bland annat innebär montering av elektronik, anpassning av rör och ventiler samt slutmontering. Det kan även förekomma servicearbete ute i fält vid behov.

Då vi är ett litet företag som ingår i en större koncern söker vi dig med god kommunikation- och samarbetsförmåga. Det är därför viktigt med bred social kompetens, att du ser lösningar istället för hinder och är engagerad i arbetet.
Körkort är ett krav, erfarenhet från elektronik är klart meriterande.

Tjänsten är på heltid och dagtid, med viss flexibilitet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Henrik Strokirk, VD
Email Mejla Henrik Strokirk, VD
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nps.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NPS Service AB med huvudkontor och tillverkning i Falkenberg, kontor i Göteborg samt depåkontor och servicepartners över hela Norden är en ledande leverantör av fordonsrelaterade betalningslösningar, CNG-dispensrar samt service på all form av teknisk utrustning för bränsledistribution. Vi är återförsäljare av bränslepumpar för både konventionella och alternativa bränslen från japanska Tatsuno Group samt vi reparerar bensin, diesel och gasmätare.

Våra främsta styrkor är flexibilitet, know-how och service-mindness, vi har över 40 års erfarenhet i branschen.

NPS Service AB är dotterbolag till NPS A/S och gemensamt med Logos Design A/S bildar vi Nordic Payment Systems-koncernen.