Senior rådgivare ekonomi| Senior redovisningskonsult, Ludvig & Co Falkenberg

Senior rådgivare ekonomi| Senior redovisningskonsult, Ludvig & Co Falkenberg

Vill du vara med och göra skillnad för Hallands företagare? Som en i rådgivningsteamet på Ludvig & Co (som tidigare hette LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som i samarbete med våra större kunder vill arbeta med kvalificerad rådgivning genom att administrera och utveckla mer avancerade redovisningsupplägg som en viktig del i kundernas verksamhetsstyrning. Dina uppgifter består bl.a. av:
  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar i rådgivningsteam kring våra större kunder
  • Utveckling och löpande administration av mer avancerade redovisningsupplägg
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Carl Dyrendahl berättar:

På kontoret i Falkenberg blir du en del av proffsigt och folkligt gäng på 15 medarbetare. Som grupp värdesätter vi ödmjukhet, nyfikenhet och driv, tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att se medarbetare och kunder utvecklas och förväntar mig omtänksamhet och framåtanda av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong till stora lantbruksföretag eller byggföretag. Bland dina blivande kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. Hos oss finner du goda möjligheter att utveckla din kompetens, hjälpa kunderna ta nästa steg och bidra till utvecklingen av näringslivet i vår omgivning.

För att lyckas behöver du
  • Gedigen erfarenhet av företagande och administration, lätt för att sätta dig in i system och se utvecklingsmöjligheter
  • Stort yrkesmässigt engagemang och intresse för ägarledda verksamheter i olika företagsformer och konstellationer
  • Gärna ha en akademisk utbildning inom ekonomi i botten och tidigare arbetat i en konsulterande roll
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Carl Dyrendahl carl.dyrendahl@ludvig.se eller tel. +46 346 29707

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (8 dagar kvar)