Trainiee - Junior

Trainiee - Junior

Vi är ett bolag med god tillväxt och söker därför efter en kvalificerad medarbetare till att växa in och utvecklas i verksamheten. Vi upplever en stor efterfrågan på koncernens produkter och tjänster.

Verksamheten har sedan 2018 fått en ny ledning och har under de senaste 2 åren varit igenom en spännande och expansiv utveckling, därav har omsättningen ökat med 55%. Bolaget visar de senaste åren goda resultat, 2020 blev ett rekord.

Vi är vid nuvarande tidpunkt 10 medarbetare i bolaget, och med vårt systerbolag i Sverige och som ligger i Malmö så är vi 33 anställda och omsätter ca 110 miljoner SEK. Vi ingår i en dansk koncern som har över 140 medarbetare och omsätter ca. 350 miljoner SEK.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas och växa i verksamheten/koncernen.

Du kommer direkt från gymnasiet eller har du några års erfarenhet i en mindre eller mellanstor verksamhet.

Eftersom vår verksamhet berör mekanik, elektronik och data så är baskunskap i detta meriterande.

Det är viktigt, att du både är flexibel och strukturerad i vardagen, och inte rädd för att arbeta med nya uppgifter, då du kommer vidröra de flesta funktionerna i bolaget. Det är således viktigt, att du tycker det är inspirerande och kul att arbeta inom flera områden. Då tjänsten har många kontaktytor är goda egenskaper gällande kommunikation en förutsättning.

Tjänsten rymmer primärt operationella uppgifter inom administration.

Vi är präglade av den lilla verksamhetens speciella miljö, där alla medarbetare hjälper varandra. Du ska därför också ha viljan och förmågan till att hjälpa till med eventuella uppgifter utanför dit eget funktionsområde. Verksamhetens storlek betyder, att vi alla delar de flesta uppgifter i bolaget, från att ta telefonen, ta emot paket på lagret, ta emot kunder etc.....

Vi håller till i moderna och helt nya lokaler i Falkenberg, och det är en hög grad av flexibilitet till att själv styra sin vardag och arbetsuppgifter.

Löpande urval av kandidater sker under processen.

Frågor kan ställas till VD, Henrik Strokirk, 031-352 93 30, hst@logos.se

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.logos.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logos är specialiserat på att utveckla och producera innovativa självbetjäningslösningar. Vi utvecklar betalterminaler och lösningar, app- och mobillösningar, styrsystem och backend-system. Våra kunder använder vår expertis och erfarenhet för hela processen; från idégenerering och utveckling till konfiguration, installation och support.