Montör till Logos Payment Solutions AB

Montör till Logos Payment Solutions AB

I tjänsten som montör erbjuds du ett varierande arbete med frihet under ansvar, där du har möjlighet att utvecklas. Du kommer att arbeta med att producera Biogaspumpar i produktionen där det ingår flera moment fördelat på fem olika stationer innefattande följande arbetsuppgifter:

  • Montering
  • Koppla elektronik utifrån el-schema
  • Mäta ut, bocka och koppla rör
  • Borrning och skruvning
  • Provtryckning
  • In/ut-lastning.


Bakgrund

Du besitter en teknisk kompetens med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har erfarenhet från processindustri sedan tidigare och ser gärna att du har erfarenhet av elektronikmontering/ritningsläsning sedan tidigare på en grundläggande nivå.
Truckkort med motviktstruckbehörighet är meriterande men kan också lösas efter hand. PLC kunskaper är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Då vi är en liten grupp söker vi dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Det är därför viktigt med bred social kompetens, att du ser lösningar i stället för hinder och är engagerad i arbetet.
Du trivs med att arbeta varierat under eget ansvar och ser till helheten för att få hela produktionskedjan att fungera optimalt. Teamet är kärnan och det är viktigt att du också är villig att bidra till den goda sammanhållning som finns idag genom intresse, hjälpsamhet och prestigelöshet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Fast månadslön, lönesättning sker enligt gällande kollektivavtal.

Abetet är på heltid och dagtid (7-16), med viss flexibilitet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anders Kennvik
Telefon 0313529323
Email Mejla Anders Kennvik
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.logos.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logos Payment Solutions A/S är en dansk koncern som är ledande på obemannade betal- och bränslelösningar i Skandinavien. Till vårt svenska dotterbolag i Falkenberg söker vi nu efter ytterligare en medarbetare till produktionen!

I Falkenberg producerar vi Biogaspumpar som vi levererar till flertalet marknader i Europa. Biogas (CNG/CBG) är likt LNG, el och vätgas en viktig del i den gröna omställningen från fossila drivmedel. Logos är också återförsäljare av bensin-, diesel-, AdBlue och spolarvätskepumpar från japanska
Tatsuno Group sedan 30 år. Ta chansen att arbeta i ett snabbt växande bolag inom de dynamiska affärsområdena drivmedel och obemannade betallösningar, du blir en viktig del i ett familjärt och engagerat team på 8 personer.