Produktionspersonal till livsmedelsindustrin sökes!

Produktionspersonal till livsmedelsindustrin sökes!

Om tjänsten

Som produktionarbetare är du en nyckelspelare i verksamheten. Arbetsuppgifterna varierar från övervakning och kontroll till fysiskt deltagande i tillverkningsprocessen för en produkt. En del av arbetet utförs med hjälp av maskiner, men det finns en del arbetsmoment som utförs för hand.

Anställningen är ett konsultuppdrag på lång sikt.

Din profil

I rollen ska du vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska även ha en god fysisk kondition och vara hygien- och säkerhetsmedveten. Egenskaper för att lyckas i rollen är att du ska ha ett eget personligt driv och ett tekniskt intresse. Du är socialt kompetent, hjälpsam och lyhörd i din omgivning. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom livsmedelsindustrin.

Du arbetar tillsammans med dina arbetskollegor för att nå verksamhetens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt. Vi ser att du är flexibel när det gäller arbetstider.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Körkort med tillgång till bil
Truckkort

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta alexandra.borup@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.