Systemkunnig löneadministratör till uppdrag hos kund i Falkenberg!

Systemkunnig löneadministratör till uppdrag hos kund i Falkenberg!

Om företaget

Vi på Lernia Bemanning fortsätter att växa på tjänstemannasidan! För kunds räkning söker vi just nu dig som har erfarenhet av löneadministration och systemförvaltning, till vår kund i Falkenberg.Arbetsuppgifter


Tjänsten innefattar till viss del löneadministration som registrering och kontroll i samband med löneutbetalningar och hantering av intyg, men den stora tyngden ligger på systemförvaltning. Detta innebär att du kommer att vara huvudansvarig för att utveckla och upprätthålla kvalitén i de befintliga personal, löne- och HR- system som kunden använder sig av. Det kan också innebära att utbilda andra i dessa och se till att de uppdateras med rätt information. Systemen som används är bland andra TimeCare och WinLAS.Formell kompetens


Tjänsten kräver relevant utbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Du bör också ha arbetat på en mer avancerad nivå i den här typen av system, helst i just TimeCare och WinLas. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Din bakgrund
För att vara den vi söker är du noggrann, ansvarstagande och samarbetsvillig. Du trivs i en väldigt administrativ roll där du arbetar både mot deadlines i löneprocesser men arbetet innebär även en stor självständighet och förmåga att strukturera ditt eget arbete. Din flexibilitet och serviceförmåga ser vi som en självklarhet.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Rekryteringsprocessen sker fortlöpande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning med möjlighet till övertagning av kund/heltid/Falkenberg

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Information
För frågor är du välkommen att kontakta Lena Sagström via lena.sagstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.