Processingenjör sökes till projektanställning på cirka ett år!

Processingenjör sökes till projektanställning på cirka ett år!

Just nu söker vi på Lernia efter fler stjärnor som vill arbeta och utvecklas med oss! Vår kund i Falkenberg är i omgående behov av en processingenjör som tillsammans med ett team som också innefattar en elektriker och en mekaniker bland annat kommer att hantera större problem, samt genomföra planerade maskinomställningar ute i produktion. Denna tjänst är med anställning på Lernia!

Urvalet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så in och sök direkt!

Vad innebär rollen som Processingenjör?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ansvara för att processen medför bästa möjliga förutsättningar för att skapa produkter med högsta möjliga kvalitet och effektivitet, samt initiera förbättringsarbeten och utveckla produktionsprocessen. Detta innebär alltså att du kommer att arbeta med att uppdatera maskininställningar, analysera befintliga inställningar och optimera dessa. Utöver det kommer du att arbeta med uppföljning och analys och förbättringsarbeten samt stödja material- och produktutveckling och även projektimplementering i produktion. I rollen som processingenjör kommer du att vara en förebild för säkerhet och ansvara för att utbilda och coacha driftsteamen för att förbättra beteenden enligt de definierade standarder och rutiner som finns.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, gärna omgående. Du kommer att arbeta mån-fre 07-16 och anställningen sträcker sig fram till 31/1 2022.

Är det dig vi söker?

För att klara av tjänsten som processingenjör hos vår Falkenbergskund ser vi gärna att du har:
  • En ingenjörsutbildning inom processteknik, maskinteknik eller liknande.
  • Erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter från tidigare arbetsplatser.
  • B-körkort.
  • Flytande kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Det är mycket meriterande om du har mellan 2-4 års erfarenhet av rollen som processingenjör i en tillverkningsindustri.
Personliga egenskaper

Vår kund arbetar inom tillverknings och processindustrin där deras produkter går från råvara till färdigvara inne i produktion. För att kunna vara en hjälpande hand under denna period då företaget jobbar i ett särskilt projekt så söker vi dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. Vi ser också att du har breda kunskaper inom processanalys, processoptimering och uppföljning och som person är du analytisk, snabbtänkt och lämnar inget åt slumpen. Avslutningsvis ser vi också att du har respekt för säkerhetsfrågor och att följa standarder, samt att du har möjlighet att samarbeta med flera olika personer.

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort
Visstidsanställning/ Heltid/ Falkenberg

Tillträde
Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Övrigt
Har du frågor om tjänsten når du mig på: ebba.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mailen.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.