PLC-programmerare till Falkenberg

PLC-programmerare till Falkenberg

Har du erfarenhet av arbete inom industri- och maskinautomation och trivs med tekniskt utmanande uppgifter? Är du industrielektriker men söker ett sammanhang där du får utveckla kunskaper inom PLC-programmering?

Arbetsuppgifter

Du kommer få arbeta med PLC-programmering maskiner och maskinlinjer. I arbetet ingår förutom programmering, även felsökning, funktionstest, idrifttagning och utbildning, allt enligt såväl våra interna förestagsstandarder, som våra kunders krav.

Det är ett varierande arbete, med många såväl interna som externa kontaktytor. På kontoret och i montagehallen, har du ett nära samarbete med både el- och mekanikkonstruktörer och projektledare. Kundens maskiner programmeras i Siemens mjukvaror och i AllenBradley.

Formella kompetenser

För att vara den vi söker har du:
  • En utbildning som lämpar sig för arbete med PLC-programmering, exempelvis är du maskiningenjör som inriktat sig på automation, automastionsingenjör eller har läst till robot- och automationsprogrammerare.
  • Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.
  • Du har goda kunskaper inom automation, maskinteknik, styr- & reglerteknik, el-scheman samt har specifikt erfarenhet av PLC/HMI-programmering
  • Du behärskar svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift. Resor över hela världen förekommer.
  • Meriterande med erfarenheter av att ha jobbat med Siemens eller Allen-Bradleys tidigare.
Personliga egenskaper

Då du kommer att tillhöra ett team ser vi gärna att du tycker om att samarbeta med andra likväl som du är grym på att uträtta stordåd även på egen hand. Trots det sistnämnda ser vi gärna att du som person är prestigelös och ödmjuk. Vidare känner du igen dig i att vara ansvarsfull, lyhörd samt lösningsfokuserad. Då även resor världen över är en del av tjänsten så är det viktigt för oss att hitta dig som är nyfiken och gillar detta!

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag! Rekryteringsprocessen sker fortlöpande.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid 100% / Falkenberg

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.