Montör sökes till kund i Falkenberg

Montör sökes till kund i Falkenberg

Montör sökes till kund i Falkenberg

Just nu söker vi på Lernia två stjärnor till en av våra kunder i Falkenberg. Är du händig och tycker om att lära dig nya saker? Är du en lagspelare som trivs att samarbeta i grupp? Vänta inte med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Som Montör till vår kund i Falkenberg kommer du att ansvara för delar av produktionsflöden och arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar dig som har ett tekniskt intresse att söka tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare arbetat som montör och har ett truckkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, hjälpsam och noggrann.

Formell kompetens
  • För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket.
  • det är meriterande om du har truckkort
  • det är meriterande om du har en teknisk bakgrund
Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Om du har några frågor eller funderingar så kan du ta kontakt med ansvariga rekryteraren för den här processen:

hannah.bjerke@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Plats: Falkenberg

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.