Unit Controller till Essity, Falkenberg!

Unit Controller till Essity, Falkenberg!

Arbetsbeskrivning

Falkenbergsfabriken, med ca. 350 anställda, kännetecknas av en modern organisation med avancerad teknologi. Utveckling av ny teknik, produktuppgraderingar och förbättringar är en kontinuerlig process och det mesta av produktsortimentet är "fast moving consumer goods". I Falkenbergs fabriken tillverkas barnblöjor och inkontinensprodukter, främst för Norden och Central/Östeuropa.

Du kommer att ansvara för den periodiska stängningsprocessen och säkerställa korrekta finansiella uppgifter. Du kommer även att vara delaktig i budget- och prognosprocesserna.

Huvuduppgifter:
  • Analys av huvudsakliga finansiella och icke-finansiella nyckeltal för Factory and Distribution Center
  • Analys av investeringsförslag
  • Övervaka och förklara avvikelser från budgetplaner kontra faktiska resultat
  • Deltagande i utveckling och implementering av fabrikskontrollprocedurer och utveckling av nya progressiva former och metoder för finansiell kontroll
Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som Controller. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och du bör ha minst tre (3) års relevant arbetslivserfarenhet inom området.
  • Högskola/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande relevant utbildning
  • God ekonomisk och redovisnings förståelse
  • Tala och skriva engelska flytande
  • Utmärkta kunskaper i Excel
  • 3 till 5 års arbetslivserfarenhet i en liknande position inom ett multinationellt företag
  • Erfarenhet av SAP
Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som Unit Controller på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget i centrala Falkenberg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen. Du når mig på: albin.caspersen@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Albin Caspersen
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.