Slaktare sökes till vår kund i Falkenberg

Slaktare sökes till vår kund i Falkenberg

VÅRT ERBJUDANDE

Ser du dig själv som en effektiv person med stort driv och mycket framåtanda? Har du ett slaktbevis och erfarenhet av slakt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en slaktare till vår kunds verksamhet i Falkenberg. I rollen ingår ansvar för nå utsatta mål och arbeta snabbt och effektivt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Tidigare erfarenhet av slakt
  • Utbildningsbevis för slakt
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
  MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet av slakt
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • Arbetar snabbt och effektivt
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  OM OSS

  Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

  Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners. Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi.

  Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Falkenberg
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent