Motorintresserade talanger till kund i Ätran

Motorintresserade talanger till kund i Ätran

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? har du ett intresse för bilar och fordon? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent flertalet industriarbetare till uppdrag om 6 månader med goda möjligheter till förlängning hos vår kund i Ätran. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som industriarbetare

I rollen som industriarbetare kommer du att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Här finns flertalet avdelningar med varierande arbetsuppgifter såsom montering, byggnation, limning, mekanik.

Är du rätt för rollen som industriarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har b-körkort och kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller montering är detta meriterande. Du bör vara händig och van vid att hantera verktyg, om inte, ska du inte vara rädd för att lära dig. Har du ett brinnande fordonsintresse är detta ett stort plus!

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Om vår kund

Trevligt och framgångsrikt företag i Ätran. Här finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nina Kapsimalis via e-post: nina.kapsimalis@jobandtalent.com eller telefonnummer: 0768654699.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Placeringsort: Ätran

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/