Verkstadspersonal

Verkstadspersonal

Vi söker nu verkstadspersonal till nyproduktion samt vår service och reparationsverkstad

Vi är i ett expansivt skede och ser väldigt ljust på framtiden, därför behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare ett par duktiga medarbetare.

Som fordonsmontör hos oss på InterConsult kommer du främst arbeta med montering av påbyggnader på lastbilschassier och efterfordon. Arbetet är mycket varierande och du kommer arbeta både självständigt och i grupp.

På vår service och reparationsverkstad kommer du att arbeta med att reparera våra kunders fordon samt utföra återkommande servicearbeten. Arbetet är mycket varierande och du kommer arbeta både självständigt och i grupp. För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi letar efter dig som har god allmän teknisk kunskap om fordon och mekanik. Har du kunskaper inom fordonsel, hydraulik och enklare svetsning är det klart meriterande.

Upplärning kommer att ske på plats av utsedd handledare.
Vi ser en anställning som en långsiktig investering och är måna om att våra anställda skall trivas, dela våra värderingar och fungera i vårt företag och vår starka företagskultur.

Körkort behörighet B är ett krav
Förarbevis på truck och travers är önskvärt.
Körkort behörighet C eller CE är meriterande
Erfarenhet av licenssvetsning i rostfritt och aluminium är meriterande.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.Ansökan skall innehålla CV samt en kort beskrivning av dig själv.
Följ länken till vår hemsida för att ansöka.
Mer info
Email Mejla InterConsult Sverige AB
Område Falkenberg
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://interconsult.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om företaget gå in på vår hemsida: https://interconsult.se/