Junior Automationsingenjör till Falkenberg!

Junior Automationsingenjör till Falkenberg!

Är du ute efter en varierande arbetsmiljö med mycket ansvarstagande? Vill du vara med och framställa skräddarsydda automationslösningar till de största företagen inom den svenska livsmedelsindustrin? Då kan du vara rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Som Automationsingenjör till Industriprojektbyrån Engineering i Sverige AB kommer du tillsammans med arbetskollegor jobba med att ta fram skräddarsydda automationslösningar till den svenska livsmedelsindustrin. Du kommer ständigt att arbeta med den allra senaste tekniken inom både hård- och mjukvara i ett mindre företag med stora kunder och höga ambitioner.

Dina arbetsuppgifter varierar och ditt ansvar stäcker sig genom hela leveransprocessen; från mätning och planering ute hos kund till programmering av mjukvaran till installation och eventuella felsökningar och reperationer. Även administrativa delar ingår i arbetet som att exempelvis ta fram operatörsmanualer.

Företaget räknar med att du som deras nya kollega är utan tidigare arbetslivserfarenhet och du kommer därför att tillhandahållas en introduktion under din inledande tid samt en handlare som kommer att vara tillgänglig för dig så länge du behöver.

Din profil

Vi söker nu dig som med ditt ansvarstagande och känsla för service vill vara med i automatiseringen av Sveriges industrier med den allra senaste tekniken.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom Automation eller liknande alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Grundläggande kunskaper inom PLC-programmering
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Examensarbete eller annan erfarenhet från liknande arbete
  • C-programmeringskunskaper
  • Tidigare arbetat med Siemens styrsystem
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Falkenberg
Arbetstider: Flexibel arbetstid
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriprojektbyrån Engineering i Sverige AB (IPBAB) är ett nischat ingenjörsföretag placerat i Falkenberg och Umeå. Traditionella automationsprojekt har företaget sysslat med sedan deras start 1989 men har på senare år också tillhandahållit Loggning, Rapporter och Helhetslösningar till sina kunder. På ditt kontor i Falkenberg sitter det 5 sammansvetsade kollegor som tillsammans med de 4 medarbetarna i Umeå omsätter 17 000 000 kr.

Företaget jobbar kort och gott med att automatisera industrier (främst livsmedelsindustrier). Trots att företaget är relativt litet är deras kunder stora och består bland annat av Arla, Sia Glass, Norrmejerier och Skellefteå kommun.

IPBAB säljer inga färdiga produkter utan jobbar endast med skräddarsydda lösningar för kunder med unika behov.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.