Du bör vara positiv och älska att arbeta med människor, lite stresstålig för ibland kan det vara lite stressigt.
Har du erfarenhet från service yrket så är det meriterande. Har du arbetat i bokningssystemet Spectra tidigare så är det meriterande, annars så lär vi upp dig.
Du måste ha datakunskap.
Du måste kunna samarbeta med andra då vi är ett sammansvetsat team.

Är det dig vi söker?
Du har blick för service och våra gäster, har förmågan att se lösningar inte problem. Du älskar att umgås med människor och därmed tillgodose att våra gäster trivs på vår anläggning. Du kan hantera lite stress så att alltid kunden står i centrum.
Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket samt även kunna prata engelska.

Vi vill se ett härligt och positivt humör, en omtänksam kollega som brinner för att ge våra gäster en positiv upplevelse på vårt boende. Eftersom kollektiv trafiken kan vara lite strulig till Ullared så behöver du ha tillgång till en bil.

Som receptionist skall du möta, välkomna och finnas till för våra gäster. I tjänsten ger du service till våra gäster vid in- och utcheckningar, bokningar, telefonsamtal, kassahantering, turistinformation samt ser till att receptionen ser välkomnande och ren ut.
Du är receptionen och hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktig och du påverkar gästens helhetsintryck av vistelsen på hotellet. Alla vi som arbetar på Hotellet samarbetar och hjälper varandra när det behövs, viktigt med bra kamratskapsanda på arbetsplatsen. Arbetet gäller även helger.

Timanställning som kan bli tillsvidare.

Några frågor kring tjänsten?
Ring gärna oss telefontid
kl. 10:00 - 14:00
034 - 66 55 250
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Administration, Reception, Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hotellulla.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hotell Ulla är ett nyöppnat hotell i Ullared som öppnade under 2018, våra gäster är folk som skall handla på Gekås och kräver sin service efter det. Vårt mål är även att ha en fantastisk Frukost buffé som våra gäster verkligen skall minnas som "Hotell frukosten" det pratas om.

Vi är ca 15 anställda och följer kollektivavtal som finns.