Installatör/Säljare till ELON i Falkenberg

Installatör/Säljare till ELON i Falkenberg

Vill du bli en del av Sveriges ledande vitvarukedja och arbeta med högkvalitativa produkter? Har du erfarenhet av installation av vitvaror och trivs i en kundnära och omväxlande roll med arbetsuppgifter som omfattar såväl installation såsom butiksförsäljning? Då har vi möjligheten för dig!

Till vår butik i Falkenberg söker vi på Kökspunkten dig som vill bli en del av vårt team om 6 kollegor. Kökspunkten ingår i ELON-kedjan och utgörs av 30 medarbetare fördelat på 4 butiker. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start omgående varför vi gärna emotser din ansökan snarast möjligt. Företagskulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen.

Företagspresentation
Kökspunkten är ett anrikt företag, ända sedan 1977 har vi bedrivit försäljning av vitvaror. Vi äger och driver fyra ELON-butiker i nordvästra Skåne och Halland. Våra kunder är privatkonsumenter, bostadsrättföreningar, byggföretag, fastighetsägare m.fl. ELON är Sveriges största vitvarukedja men för våra kunder är vi den lokala butiken som varje dag strävar efter att överträffa deras förväntningar. Med fokus på hög produktkvalitet och service på absolut högsta nivå säljer och installerar vi det mesta inom vitvaror, kök och tvätt.

Om tjänsten
I rollen som Installatör/Säljare erbjuds du ett trevligt och omväxlande arbete i en kombinerad roll som omfattar såväl leverans och installation av vitvaror ute på fält hos våra kunder såsom kundbemötande och försäljning av vitvaror i butiken. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, har ett praktisk handlag samtidigt som du är serviceminded och trivs med kundrelationer.

Om dig
Vi tror på noggrannhet, kunskap, lojalitet, ärlighet och samarbetsvilja! Därför söker i dig som är noggrann och värdesätter struktur, ordning och reda för ett lyckat arbete. Vidare är du socialt kompetent, trivs i andra människors sällskap och skapar enkelt kontakt. Du trivs som bäst i en flexibel vardag och som lagspelare är du prestigelös och stöttar gärna där det behövs som mest. El-behörighet samt B- körkort är ett krav för tjänsten.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Falkenberg med tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Magnus Wictor på telefonnummer 035-2020214.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.