ELON söker butikssäljare till vitvaror/kök

ELON söker butikssäljare till vitvaror/kök

Vill du bli en del av Sveriges ledande vitvarukedja och arbeta med högkvalitativa produkter? Brinner du för kundservice, har öga för design och tycker att försäljning är det bästa du vet? Då har vi möjligheten för dig!

Till vår butik i Falkenberg söker vi på Kökspunkten dig som vill bli en del av vårt team om 6 kollegor. Kökspunkten ingår i ELON-kedjan och utgörs av 30 medarbetare fördelat på 4 butiker. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start omgående varför vi gärna emotser din ansökan snarast möjligt. Företagskulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen.

Vi erbjuder
Hos oss finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Vi erbjuder marknadsmässigt goda villkor samt utbildning inom produkt- och säljteknik genom ELON Academy.

Företagspresentation
Kökspunkten är ett anrikt företag, ända sedan 1977 har vi bedrivit försäljning av vitvaror. Vi äger och driver fyra ELON-butiker i nordvästra Skåne och Halland. Våra kunder är privatkonsumenter, bostadsrättföreningar, byggföretag, fastighetsägare m.fl. ELON är Sveriges största vitvarukedja men för våra kunder är vi den lokala butiken som varje dag strävar efter att överträffa deras förväntningar. Med fokus på hög produktkvalitet och service på absolut högsta nivå säljer och installerar vi det mesta inom vitvaror, kök och tvätt.

Om tjänsten
I rollen som butikssäljare för sortimentet vitvaror/kök erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete med mycket goda förutsättningar och verktyg att lyckas i tjänsten. Du kommer primärt att arbeta med försäljning av vitvaror och kök men även små-el och belysning förekommer. Även arbetsuppgifter såsom reklamationshantering, visst lagerarbete och inköp ingår i tjänsten. Butiken har öppet vardagar mellan klockan 10.00-18.00 där även helgarbete förekommer. Vidare vill vi att du som säljare hos oss;
  • Brinner för försäljning och service
  • Tycker om att arbeta med människor
  • Har öga för färg, form och design
  • Är målinriktad och driven
  • Har god datorvana
  • Är ansvarstagande
  • Har B Körkort
Din bakgrund
För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, gärna i kombination med erfarenhet och kunskap om kök och-/eller vitvaror, byggtekniskt kunnande eller erfarenhet från närbesläktade sällanköpsprodukter. Förutom att du är säljande och serviceminded till din person och trivs med kundrelationer, är det viktigaste att du har känsla för design, färg och form med förmågan att tillsmannans med kunden rådgöra kring estetiska tilltalande konceptlösningar.

Vi tror på noggrannhet, kunskap, lojalitet, ärlighet och samarbetsvilja! Därför söker i dig som är noggrann och värdesätter struktur, ordning och reda för ett lyckat arbete. Vidare är du socialt kompetent, trivs i andra människors sällskap och skapar enkelt kontakt. Du trivs som bäst i en flexibel vardag där din problemlösningsförmåga kommer väl till pass. Som lagspelare är du prestigelös och stöttar gärna där det behövs som mest. Du drivs- och motiveras av att arbeta resultatorienterat mot budgeterade försäljningsmål och är mån om att utveckla såväl dig själva så som bolaget.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Falkenberg med tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Magnus Wictor på telefonnummer 035-2020214.

Sökord: Kök, vitvaror, sälj, försäljning, B2B, sällanköpsprodukter, säljare, design, kundservice
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.