Projektledare till innovativt och familjärt företag!

Projektledare till innovativt och familjärt företag!

Är du ute efter en ny utmaning och intresserad av en roll som projektledare? Vill du tillsammans med erfarna kollegor driva projekt framåt och bidra till företagets utveckling? Sök då tjänsten som Projektledare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som Projektledare bland annat få hjälpa till med företagets egna plattform för förmedling av tjänster och kandidater. En del i detta är att dela upp annonser och ansökningar i rätt segment. Du kommer att vara den som mappar yrken i plattformen och på sikt också ansvara för nyhetsbrev och reklamutskick. Utöver detta kommer du att arbeta med avtalsförhandlingar, hitta nya sätt att annonsera och arbeta med en del sälj hos de kunder som företaget arbetar med. Som Projektledare kommer du i din roll att arbeta nära en av företagets grundare som du tillsammans med formar projekten med och diskuterar eventuella lösningar. Du kommer få vara med och driva olika projekt för att tillsammans med dina kollegor nå företagets uppsatta mål.

Din profil

Som projektledare hos vår kund kommer du att arbeta självständigt men i många fall tillsammans med någon av, eller tillsammans med flera kollegor. Vi söker därför efter dig som trivs tillsammans med kollegor och drivs av att nå mål tillsammans. Då du kommer vara inblandad i flera projekt ser vi också att du är strukturerad, positiv, ordningsam, säljande och gillar att arbeta i ett högt tempo.
För att trivas i rollen som Projektledare hos vår kund tror vi att du har ett intresse för ekonomi och gillar att använda din analytiska förmåga. Vi ser att du kan svenska i tal och skrift samt att du har någon utbildning som gärna visar intresset för ekonomi. Utöver detta anser vi att det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning mot projektledning eller försäljning. Det är också meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster tidigare.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Baskunskaper i ekonomi
Meriterande:
  • Erfarenhet av konsultverksamhet och upphandling
  • Erfarenhet från liknande tjänst
  • Eftergymnasial utbildning mot projektledning eller försäljning
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Falkenberg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Falkenberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag arbetar med produkter som skapar gemenskap och tillhörighet och som ska stärka vårdpersonalens yrkesstolthet. Det har tidigare funnits liknande produkter så som väskor för andra typer av yrken så som poliser och grundarna ville att detta skulle finnas också för vårdpersonal för att uppmärksamma deras viktiga arbete.

Till en början tog de fram en vårdväska som skulle passa blivande vårdpersonals behov där det fanns plats för böcker, pennor och annat som kunde behövas. Tanken var att väskan skulle kunna följa med från studierna och in i arbetslivet som en symbol för det fantastiska yrke som bäraren valt.

Idag säljer företaget inte bara väskan utan också andra produkter som på olika sätt berikar vårdpersonalens vardag. Deras ledord är: glädje, färg och omtanke, tre ord som tydligt genomsyrar företaget i det dom gör.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.