Driven Automationsingenjör sökes till Getinge!

Driven Automationsingenjör sökes till Getinge!

Vill du arbeta som Automationsingenjör i en industriell IT miljö? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du bidrar till samhället och blir en del av ett eftertraktat företag? Sök då tjänsten som Automationsingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Automationsingenjör kommer du att få vara en del av en bransch där mycket händer. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut då projekten och produkterna du arbetar med alltid kundanpassas. Som Automationsingenjör arbetar du tätt tillsammans med mjukvaruutvecklarna i företaget och fokuserar främst på integrationen av programvara och maskin. Du kommer att använda dig av PLC programmering, SQL och nätverk över lag. Kring varje projekt finns ett team med en projektledare som i första hand sköter kontakt med kund, men då du i din roll arbetar med att få maskin och kund att prata med varandra kan det förekomma kundkontakt också för dig.

Din profil

Vi tror att du som automationsingenjör vill vara med och bidra till ett effektivt arbetssätt genom att skapa förutsättningar för både kunden och ditt team. Du har ett stort intresse för systemarkitektur, är lösningsorienterad och noggrann. Det är viktigt att du förstår sambandet mellan människa och teknik samt hur dessa interagerar med varandra. Då du arbetar tillsammans med andra kollegor i team är det också viktigt att du trivs med att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

Skallkrav
  • Högskoleutbildning med automation som inriktning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande
- Erfarenhet från läkemedelsindustrin

Villkor

Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ansökningar behandlas löpande, ansök om tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Getinge är ett välkänt och etablerat företag som har ett gott rykte kring sig. De arbetar med medicinteknik och har produkter så som autoklaver, hjärt- och lungmediciner, respiratorer etc. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.