Är du redovisningsekonom och vill ha mer ansvar?

Är du redovisningsekonom och vill ha mer ansvar?

Är du en driven person med brinnande intresse för siffror och ekonomi? Trivs du i ett utmanande arbete med stort ansvar?

Sök då tjänsten som kontorsansvarig redovisningsekonom redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kontorsansvarig redovisningsekonom kommer du att få ta del av hela kundprocessen - från första posten till bokslut. Du kommer att ha det huvudsakliga ansvaret på kontoret och vara behjälplig för övriga kollegor. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Löpande bokföring
  • Momsredovisning
  • Personalkontakt
Din profil

Som kontorsansvarig redovisningsekonom ser vi gärna att du är självgående och lösningsorienterad. Du trivs med att ha ansvar och är kommunikativ då du har daglig kontakt med kunder.

Skallkrav:
  • Minst 5 års erfarenhet
  • Kunna upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Kunskap inom deklarationer
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Ett bra sifferminne

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Heberg, Falkenberg
Omfattning: Heltid, 100%
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en engagerad och erfaren byrå som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomi åt små- och medelstora företag. Idag är dem 5 stycken på kontoret i Heberg och har ungefär 200 kunder som de hjälper med löpande bokföring. Företaget agerar även som postkontor för många av deras kunder och får på så vis in alla deras fakturor direkt till kontoret.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.