Serviceelektriker

Serviceelektriker

Vi söker nu en Serviceelektriker i och med att våra serviceuppdrag ökar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta på uppdrag av serviceledaren med att utföra arbete enligt arbetsorder på ett säkert sätt. Du kommer att ha ett varierande serviceuppdrag. Du planerar dina arbetsmoment, metoder, utrustning och material för att göra saker i rätt tid. Du är även en del i vårt förbättringssystem så att vi hela tiden arbetar med rätt saker. Du är ansvarig för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö dom kännetecknas av en engagerad personal som inte är rädd för utmaningar. För en person som är engagerad, lojal, självgående och lösningsfokuserad finns stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Krav är att du är utbildad elektriker och har B-körkort.

Vi ser att du är en självgående person som har dokumenterad erfarenhet som elektriker sen några år till tillbaka. Du ska vara van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Du är van att samarbeta och ta hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du ska vara noggrann, ordningsam, ha en hög servicekänsla och lösningsfokus. Vi sätter alltid kunden i främst.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning.
Personalförmåner: Är bland annat friskvårdsersättning och fruktkorg.

Kontaktperson
Ulf Darhult 070-8995651 alt ulf@el-andersson.se

Ansökan skickas till agneta.alenas@el-andersson.se
Urval sker löpande.
Senaste ansökningsdag är: 2019-04-14
Löpande urval.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulf Darhult
Telefon 0708995651
Område Falkenberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.el-andersson.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El-Andersson grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering. Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet. Läs mer om oss på http://www.el-andersson.se/