Serviceelektriker

Serviceelektriker

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta på uppdrag av serviceledaren med att utföra arbete enligt arbetsorder på ett säkert sätt. Du kommer att ha ett varierande serviceuppdrag. Du planerar dina arbetsmoment, metoder, utrustning och material för att göra saker i rätt tid. Du är även en del i vårt förbättringssystem så att vi hela tiden arbetar med rätt saker. Du är ansvarig för att uppdraget utförs med kvalitet och säkerhet

Krav är
att du är utbildad elektriker och har B-körkort.

Vi ser
att du är en självgående person som har dokumenterad erfarenhet som elektriker sen några år till tillbaka. Du ska vara van att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ. Du är van att samarbeta och ta hjälp av andras kompetenser när det behövs. Du är ärlig och lojal. Du ska vara noggrann, ordningsam, har en hög servicekänsla och vara lösningsfokuserad. Vi sätter alltid kunden i fokus.
Mer info
Kontaktperson Ulf Darhult 070-8995651
Email Mejla Ulf Darhult 070-8995651
Område Falkenberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.el-andersson.se
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El-Andersson
grundades 1939 och ligger i Vessigebro en mil utanför Falkenberg. El-Andersson är ett företag med bred kompetens. Våra anställda har olika specialområden och vi klarar därför många olika typer av uppdrag – allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Vår bredd består i att vi ligger långt fram med teknik och det är vår styrka. Vi utför maskininstallationer, entreprenader, serviceuppdrag samt PLC-programmering.Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.