Projektledare sökes!

Projektledare sökes!

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Hos oss får du stora möjligheter till att utvecklas, utmanas och uppmuntras.

El-Andersson har stor spridning på både arbetsuppgifter och arbetsplatser. Vi utför maskininstallationer, entreprenader och serviceuppdrag samt PLC-programmering. Våra kunder finns i södra Sverige och uppdragen både inom och utom landet.

Hos El-Andersson jobbar vi nära varandra och i företaget finns även stor kunskap såsom programmering, konstruktion och verkstad för tillverkning av automatikskåp

Arbetsuppgifter:
Vi söker en projektledare till vår entreprenadavdelning. En person som är en sann problemlösare, har hjärtat på rätta stället och som kan driva egna uppdrag och projekt inom olika typer av elinstallationer.

Du kommer att vara en av fyra projektledare och kommer att planera, leda och styra projekt mot uppsatta mål avseende bemanning, arbetsmiljö, tid, ekonomi, kvalitet samt utföra viss mindre projektering och beredning. I rollen som projektledare ansvarar du för att leda och utveckla våra projekt som vi driver i nära samarbete med våra kunder. Att vara tydlig och ha förmåga att skapa ett arbetsklimat där team såväl som enskilda medarbetare vill göra sitt bästa står i fokus. Kommunikation med övriga funktioner i företaget är viktig så att resurser och kompetens kan samordnas på bästa sätt. Du rapporterar till VD.

Erfarenhet, Färdigheter och kvalifikationer:
Vi ser att du har praktisk erfarenhet inom elinstallationsyrket och att du har tidigare erfarenhet av projekt och arbetsledning. Krav är att du har B-körkort och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Goda IT-kunskaper och gärna från program som sitecon, CAD och Office.

Du är bra på att skapa delaktighet och kan upprätthålla bra långsiktiga relationer och samarbeten med kunder och leverantörer. Du är driven och affärsmässig med en positiv och ödmjuk framtoning. Du är en problemlösare som är jordnära, prestigelös, lugn och trygg samt har ordningssinne och en förmåga att arbeta strukturerat.

Vi erbjuder bland annat:
  • Ett härligt gäng – vi är omkring 40 anställda
  • En arbetsplats och ett företag som är omtyckt av både medarbetare och kunder vilket visar sig i våra regelbundna kund- och medarbetarenkäter.
  • Ett medelstort företag som växer snabbt men med korta beslutsvägar.
  • Modern kontorsmiljö
  • Hälsoförmåner
Information och ansökan
Tjänsten är tillsvidare.
Individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse.

För information om tjänsten, ring Anders Andersson på tel 0346-713 331.

Välkommen med din ansökan till agneta.alenas@el-andersson.se senast den 30 april.
Löpande urval.

För mer information om företaget, besök vår hemsida www-el-andersson.se.

Vi undanber oss all kontakt med telefonförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Anders Andersson
Telefon 0346-713 331
Område Falkenberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.el-andersson.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)