Administratör för kommande uppdrag till våra kunder i Falkenberg

Administratör för kommande uppdrag till våra kunder i Falkenberg

Är du en strukturerad, lösningsorienterad och noggrann person som trivs i en administrativ roll? Vi söker ständigt efter grymma personer med erfarenhet av administration för kommande uppdrag hos våra kunder i Falkenberg.

Om vår kund

Våra kunder finns inom Falkenbergs kommun med omnejd. Kunderna varierar i storlek och finns inom både privat och offentlig sektor, inom flertalet branscher och segment. Genom att skicka in din ansökan till denna annonsen öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar vi dig.

Dina arbetsuppgifter

Beroende på kund och uppdrag kan dina arbetsuppgifter i rollen som administratör variera. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande:
  • Administrera, hantera och leverera service till både interna och externa parter
  • Kontakt med företag, kunder, leverantörer och myndigheter
  • Föra fram information ur databaser, sammanställa information samt delta i olika utredningar
  • Administrera fakturor, order, inköp, kund-, konferens- och resebokningar
  • Registrera och administrera i affärssystem
För den här tjänsten kommer du vara anställd av Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Din profil

För att lyckas i rollen som administratör söker vi dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Vi söker också dig med några års erfarenhet från administrativt arbete, som minst har en gymnasial utbildning inom det administrativa området och drivs av att arbeta serviceinriktat. Eftersom arbetet kan präglas av daglig kontakt med både interna och externa personer, talar och skriver du såväl svenska som engelska. Du är en fena på att hantera diverse system och program och inte minst Officepaketet.

Stämmer profilen överens med dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Administration, Administratör, Kommande uppdrag, Falkenberg, Effektiv
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.