Affärsinriktad inköpschef till Vårdväskan

Affärsinriktad inköpschef till Vårdväskan

Vi söker en inköpschef med stort affärssinne och kommersiellt driv som vill vara med på en spännande resa i ett fartfyllt bolag. Beskriver du dig själv som handlingskraftig, affärsmässigt kreativ och älskar siffror? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om Vårdväskan
Vårdväskan är ett gasellvinnande e-handelsföretag under stark expansion vars vision är att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal. Företaget har växt och kommer fortsätta växa snabbt vilket gör att nya medarbetare behöver drivas av bolagets vision och förhålla sig till snabba förändringar och utmaningar. Arbetsplatsen ligger i nya, färgglada och moderna lokaler i Falkenberg. Läs gärna mer på Vårdväskans hemsida.

Om tjänsten
Som inköpschef blir du ett välkommet tillskott i ett bolag som främjar kommersiell skicklighet, datadriven analys och affärsmässigt nytänk. I rollen som inköpschef ingår du i bolagets ledningsgrupp och är den som driver verksamhetens inköpsorganisation framåt med avtalsförhandling, leverantörskontakt, riskbedömningar och försäljningskalkyler. Du kommer in i en datadriven organisation med moderna BI-system där analys och kreativ planering är viktiga framgångsfaktorer. Som ledare för ett kompetent team brinner du för att bygga en stark teamkänsla med tydligt resultatbehov i ett högt tempo. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta;
  • Löpande kommunikation med nya och befintliga leverantörer
  • Planera och prioritera strategiskt arbete för sortimentutveckling
  • Budgetering, kalkylering och lönsamhetsberäkningar
  • Leda, styra och motivera inköpsteamet, idag 5 personer
  • Säkerställa och tillsätta rätt kompetens när teamet växer
  • Följa upp, analysera och optimera inköp och försäljning
Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som inköpschef har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt +3 års erfarenhet med ett gott track record av att vara operativt datadriven kopplat till inköp och försäljning. Vi tror att du suttit i roller som Inköpschef, Försäljningschef eller motsvarande med god förståelse för hela kedjan och affären. Har du tidigare erfarenhet från e-handel eller digital försäljning ses det som starkt meriterande. Vi ser att du är duktig på att hantera situationer där många aktiviteter sker parallellt, och du trivs som bäst när det är högt tempo.

Som person

Du är proaktivt driven och strävar efter ständig utveckling. Du gillar att vara innovativ, se situationer ur nya perspektiv och har ett starkt resultatfokus. Du gillar när du får sätta egna strukturer och processer som under tid kan anpassas och ändras beroende på nya insikter och mål. Du älskar att skapa framgångsrika team och har en naturligt prestigelös framtoning. Som kollega är du kommunikativ, en glädjespridare som gärna initierar samarbete och uppfattas som en riktig "doer".

Vårdväskan erbjuder

Du ansluter till ett modernt, innovativt och snabbväxande bolag som har en spännande resa framför sig. Du ges möjligheten att påverka organisationen med snabba beslutvägar och arbetar med kompetenta, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen genomsyras av visionen, att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal.

Placering & start

Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Falkenberg. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info(at)ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#inköp #management #performance #ecommerce #ehandel #jobb ##ecommercerecruit #Vårdväskan
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.