Kontorsansvarig redovisningsekonom

Kontorsansvarig redovisningsekonom

Vill du jobba hos ett företag som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomi åt små- och medelstora företag. Vi söker nu en kontorsansvarig redovisningsekonom som gillar full fart på jobbet och trivs med att arbeta med såväl stort som smått.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Att upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Löpande bokföring
  • Momsredovisning
  • Kontorsansvarig
  • Personalkontakt
  • Inköp av material
  • Handledare för de andra
Du kommer alltså få se och uppleva helheten i företaget och kärnan i företagets verksamhet, från att posten kommer i brevlådan till att det är bokslut.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann till naturen, då du kommer att hantera sekretessdokument och pengar. Du känner igen dig i beskrivningen som en självständig, driven och självsäker kollega som trivs med att ha varierande och ombytliga arbetsuppgifter. Du behöver också vara stresstålig och van vid att jobba mot deadlines. Då det är en relativt liten arbetsplats i dagsläget vill vi gärna se att personen är social, positiv, stresstålig och van vid att arbeta mot deadlines.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Heberg, Falkenberg
Omfattning: Heltid, 100%
Mer info
Kontaktperson Pär Lagerqvist
Telefon 0735458458
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en engagerad och erfaren byrå som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomi åt små- och medelstora företag. Idag är dem 5 stycken på kontoret i Heberg och har ungefär 200 kunder som de hjälper med löpande bokföring. Företaget agerar även som postkontor för många av deras kunder och får på så vis in alla deras fakturor direkt till kontoret.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.