Servicetekniker

Servicetekniker

Vi behöver utöka vårt ServiceTeam och söker därför efter en servicetekniker.

Vem söker vi:
Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom svensk industri. Vi söker dig som är framåtriktad och ansvarstagande, med god moral och bra teknisk kunskap.

Om tjänsten:
Som servicetekniker kommer du utföra förebyggande underhåll och reparationer ute hos våra kunder inom framför allt plastindustrin. Att arbeta som servicetekniker hos Centramec innebär mycket eget ansvar. Du kommer bli en viktig medspelare i ServiceTeamet och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet består även av bokningar, uppföljning och fakturering av servicearbeten mot våra kunder. Arbete kommer även innefatta teknisk telefonsupport mot kunder och internt inom Centramec. Tjänsten innefattar en heltidstjänst med egen servicebil och den utrustning som krävs för arbetet som servicetekniker. Arbetet innebär resor inom Sverige och till viss del Norge.

Våra Krav:
  • El-kunskap
  • Kunskap inom styr och regler
  • God industriell vana
  • Datakunskap
  • Språk i svenska och engelska
  • B-kort
  • Kunskap inom plastindustrin "meriterande men ej något krav"
  • Språkförståelse i tyska "meriterande med ej något krav"
Vi erbjuder:
En företagskultur med bra sammanhållning. Som en del i teamet är du med och påverkar utvecklingen av företaget framåt i hela kedjan med korta beslutvägar. På Centramec jobbar vi tillsammans för att nå uppsatta mål. Löpande kompetens-utveckling ligger i företagets intresse för att kunna erbjuda dig personlig utveckling och våra kunder en ännu bättre service.

Ansökning:
Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss. Urvalet sker löpande. Vi behöver din ansökan senast 20 januari 2020 till Daniel.carlsson@centramec.com. Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Carlsson på tel. 0325-317 11.
Mer info
Kontaktperson Daniel Carlsson
Telefon 0325-317 11
Email Mejla Daniel Carlsson
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centramec.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centramec är en systemleverantör inom plastindustrin. Vi erbjuder kvalitativa helhetslösningar inom vakuum- trycktransport, torkning, dosering och materialhantering. Företaget är beläget i Älvsered "10 min norr om Ullared" med 10st anställda. Centramec AB startades 1984 i Älvsered och en av Sveriges ledande leverantörer inom svensk plastindustri.

Vi arbetar nu med flera av de ledande märken inom vår bransch och konstruerar kompletta lösningar åt våra kunder som är allt från mindre plasttillverkare till världsledande koncerner runt om i världen.

Med vår långa erfarenhet har vi även arbetat fram egna produkter som används för transport och materialhantering.

Vårt mål är alltid kunden i centrum!

– WE MAKE IT HAPPEN !