Underhållstekniker inom MEK

Underhållstekniker inom MEK

Är du lösningsintresserad med ett intresse för mek? Carlsberg Sverige söker nu underhållstekniker med inriktning mek till vårt bryggeri i Falkenberg. Som underhållstekniker ingår du i organisationen för underhåll och ansvarar för drift och underhåll av bryggeriets maskinutrustning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som underhållstekniker inom mek består av förebyggande- och avhjälpande underhåll men du arbetar också med tribologi och deltar i avdelningens verksamhetsutveckling. Som underhållstekniker förekommer även en del administrativt arbete i form av att planera, rapportera och dokumentera ditt arbete. Tjänsten är heltidsanställning på skiftgång med start enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget.

Vad vi önskar av dig
Du har gymnasieutbildning med inriktning teknik, mek eller motsvarande och med en stor vilja av att ta nästa steg i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VVS och/eller ventiler men inget krav. Vi ser det även fördelaktigt om du har erfarenhet av svarvning, fräsning och/eller svetsning alternativt om du tidigare har arbetat som servicetekniker så att du har en erfarenhet av att felsöka och dokumentera. Som underhållstekniker har du många olika kontaktytor inom Carlsberg vilket ställer krav på din sociala kompetens och kommunikationsförmåga. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat och i ett högt tempo. Du har ett strukturerat, organiserat och effektivt arbetssätt med en ansvarsfull och pålitlig personlighet. Vårt bryggeri befinner sig nu i en intensiv förändringsresa vilket ställer krav på flexibilitet och målmedvetenhet. Vi tror även att nyfikenhet och engagemang bidrar till att trivas i rollen som underhållstekniker hos oss. Höghöjdsarbete förekommer upp till max 20m samt arbete inom slutna utrymmen vilket gör att du måste känna dig bekväm med detta för att trivas i rollen.

Ansökan
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Maintenance Manager Daniel Ivesand via mail: daniel.ivesand@carlsberg.se. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2020-11-23. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.