Tekniker/Verktygstekniker/Mekaniker

Tekniker/Verktygstekniker/Mekaniker

Carlsberg Sverige söker nu tekniker att ansvara för nonstop leverans av alla typer av energier som ånga, vatten, gas, CO2 och tryckluft till bryggeriet. Som Utility Technican/verktygstekniker rapporterar du till Utility Manager och arbetar dagskift.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Autonomt underhåll av alla energianläggningar (pannor, ammoniak- och luftkompressorer, vattenreningsverk)
  • Små reparationer som fixering av läckage i distributionsrörsnätet, byte av ventiler
  • Dagliga kontroller av bryggeriet i förhållande till villkoren för verktygsutrustning
  • Hjälpa servicetekniker vid översyn av verktygsutrustningen
  • Föreslå nya idéer för att förbättra bryggeriets prestanda
Varför ska du välja Carslberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget.

Vad vi önskar av dig:
  • God teknikerbakgrund tex teknisk utbildning inom YH eller likvärdigt alternativt arbetslivserfarenhet från området
  • Grundläggande fysikkunskap (hydraulisk, termodynamisk, mekanisk)
  • Erfarenhet av säkra sätt att arbeta med ånga, kondensat, tryckluft, arbeta i höjd
  • Du talar och skriver flytande svenska
Skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Utility Manager Mikhail Zaripov på telefon: 0708- 36 22 76. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2021-09-26. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Materialteknik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.