Sommarvikariat som Sparepart operator på Carlsberg, Falkenberg

Sommarvikariat som Sparepart operator på Carlsberg, Falkenberg

Carlsberg söker en Sparepart Operatior inför sommaren 2020! Som Sparepart Operator arbetar du på Carlsbergs reservdelsförråd och ansvarar för att hantera våra reservdelar. Detta innefattar bland annat att registrera delar i vårt affärssystem, beställa och ta emot reservdelar samt göra prisförfrågningar och inventera. Tjänsten avser ett sommarvikariat under perioden maj till sista augusti med arbetsplats i Falkenberg och du rapporterar till Packing Line Leader. Arbetstiden för förlagd heltid under dagtid.

Varför ska du välja Carlsberg för ditt sommarjobb?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Detta är en spännande tjänst där du kommer att ha ett varierande arbete i en internationell miljö och för dig som motiveras av utveckling finns därför stora möjligheter till att växa långsiktigt inom företaget även efter sommarvikariatsperioden!

Vad du bidrar med till teamet
Du har ett stort tekniskt intresse med en god känsla för kvalitet. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå alternativt att du har yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har truckkort och/eller erfarenhet av att arbeta i SAP.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad med ett stort engagemang. Du tycker om att arbeta med andra människor och är initiativtagande och handlingskraftig.

Låter detta som något för dig? Säkra ditt sommarjobb redan idag!
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Ivesand: daniel.ivesand@carlsberg.se. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och möjliggör det för dig att ha ditt sommarjobb klart inom några veckor! Sista ansökningsdag är 1:a mars 2020. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.