Sommarjobba som koordinator på Carlsberg i sommar!

Sommarjobba som koordinator på Carlsberg i sommar!

Som koordinator inom (NPD) New Product Development ansvarar du för att säkerställa leverans av Supply Chain projekt med huvudfokus på att projektleda Cross Border och NPD projekt, enligt tidsplan och i enlighet med definierad process. Som koordinator säkerställer och beställer du logistiktester, skapar och underhåller projektplaner samt säkerställer att projektens insatsmaterial är upprättade och klara enligt tidplan. I rollen som koordinator är du spindeln i nätet och har en problemlösande roll där du är i kontakt med många olika avdelningar såväl inom Carlsberg Sverige som andra Carlsberg länder. Detta är en spännande roll där ditt arbete är mycket varierande i en internationell miljö med möjlighet att påverka en stora delar av projekten som du deltar i. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni- augusti med arbetsplats i Falkenberg och du rapporterar till Head of NPD & Portfolio Management.

Arbetsområden som koordinator på Carlsberg Supply Company:
  • Vara kravställande mot projektbeställare för att säkerställa rimliga projektplaner.
  • Kostnadseffektivisera försörjningskedjan genom att kontinuerligt hitta nya flödesförbättringar.
  • Aktivt och självständigt underhålla och utveckla relevanta verktyg, processer och rutiner inom ansvarsområdet.
  • KPI rapportering i relevanta kanaler, tex projektstatus och portföljutveckling.
  • Förverkliga avdelningens handlingsplaner tillsammans med ledaren för avdelningen.
  • Kommunicera och samarbeta med övriga funktioner tex Processen, Produktion, Läskberedning och Lagret.
  • Delta i och bidra till avdelningens Lean-arbete.
Varför ska du sommarjobba som koordinator på Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande sommarjobb i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt inom företaget även efter sommarvikariatsperioden!

Vad du bidrar med till teamet
Du har högskoleutbildning eller likvärdigt, gärna med inriktning mot Supply Chain och/eller teknisk utbildningsbakgrund. För att vara lämplig i rollen som koordinator hos oss är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift då du har många internationella relationer i denna position. Vi söker dig som har goda egenskaper i logiskt tänkande och systemförståelse, meriterande om du har arbetat i helintegrerade affärssystem (tex SAP) och Lean arbete sedan tidigare.

För att trivas i rollen som koordinator är du handlingskraftig och självständig med ett prestigelöst och proaktivt angreppssätt. Vi söker dig som är resultatinriktad och lösningsorienterad med ett strukturerat och organiserat arbetssätt.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan direkt!
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Specialist på mail: rekrytering@carlsberg.se. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och möjliggör det för dig att ha ditt sommarjobb klart inom några veckor! Sista ansökningsdag är 1:a mars 2020. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.