Sommarjobb som lagermedarbetare på Carlsberg

Sommarjobb som lagermedarbetare på Carlsberg

Inför vår högsäsong och inför semestrar sommaren 2020 söker vi nu semestervikarier till Carlsbergs lager i Falkenberg! Som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av kundorderhantering vilket utförs i vårt automatiska plocklager men också genom att köra truck och att plocka kundorder enligt givna instruktioner. Daglig tillsyn av trucken och annan utrustning förekommer också och du kommer att arbeta med 5S och Lean. Som lagermedarbetare förekommer även andra arbetsuppgifter så som städning och displayplock. Sommarvikariaten består av olika perioder men inleds som tidigast i maj och pågår till augusti. Vi arbetar olika skift där även nattskift förekommer.

Varför ska du välja Carlsberg för ditt sommarjobb?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande sommarjobb i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt inom företaget även efter sommarvikariatsperioden!

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har fyllt 18 år senast den första arbetsdagen och som har gymnasialutbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom lager och har erfarenhet av Lean Manufacturing. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och mycket god datavana. Har du truckkort och erfarenhet av och truckterminaler är detta ett extra plus.

Som person är du positiv och engagerad med god samarbetsförmåga och ett stort intresse för teamarbete. Vidare ser vi att du är strukturerad och noggrann samt att du har en god fysik då arbetet tidvis är tungt.

Säkra ditt sommarjobb redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Karl-Olof Johansson på telefon: 070-341 82 51. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag för att säkra ditt sommarjobb så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 1:a mars 2020.

Det är flera rekryterare för dessa tjänster så vi ber dig välja en öppen profil dvs: "gör min profil synlig för" när du skickar in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att arbeta med dig i sommar!
Mer info
Kontaktperson Karl-Olof Johansson
Telefon 070-341 82 51
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.