Skiftgående Industrielektriker

Skiftgående Industrielektriker

Har du ett stort intresse för teknik och gillar att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll? Trivs du i ett omväxlande och utvecklande arbete där du får utmanas och växa kontinuerligt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Carlsberg erbjuder nu en tjänst som industrielektriker inom vår underhållsorganisation.

Arbetet som tekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där vi jobbar både med akut avhjälpande underhåll samt planerat förebyggande underhåll för att säkerställa så stabil drift som möjligt i vår utrustning. Som tekniker kommer du att ingå i en verksamhet som arbetar med målet att leverera och utveckla Sveriges i särklass bästa underhåll. Vi har en fullt automatiserad process vilket gör att vi inom underhållsorganisationen har ett E2E ansvar där vi är uppdelade i två team. Arbetet är förlagt till skift för att täcka fabrikens behov och vi jobbar i team av 4 där två har mekanisk inriktning och två har elektrisk inriktning.Varför ska du välja Carlsberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Hos oss erbjuds du en spännande roll inom Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar och Agera".

Vad vi önskar av dig
Du har gymnasieutbildning med inriktning el, automation, styrregler eller motsvarande och med en stor vilja av att ta nästa steg i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av avhjälpande underhåll inom industri. Vi ser det som en tillgång om du har erfarenhet av felsökning och kanske t.om. programmering i PLC-system, så som Siemens och Mitsubishi. Som underhållstekniker har du många olika kontaktytor inom Carlsberg vilket ställer krav på din sociala kompetens och kommunikationsförmåga. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska men gärna även goda kunskaper i engelska.
God datorvana är och en klar fördel för att pass bra in i denna tjänst.

För att trivas i rollen som industrielektriker hos oss ser vi gärna att du är en flexibel och målmedveten problemlösare. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat och i ett högt tempo. Vårt bryggeri befinner sig nu i en intensiv förändringsresa vilket ställer krav på flexibilitet och målmedvetenhet. Vi tror även att nyfikenhet och engagemang bidrar till att trivas i rollen som industrielektriker hos oss.
Höghöjdsarbete förekommer upp till max 20 meter vilket gör att du måste känna dig bekväm med detta för att trivas i rollen. Arbeten utförs både enskilt och i grupp och det är viktigt att du kan ta egna initiativ och bidrar på ett bra sätt till att nå våra mål.

Låter det intressant?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Magnusson, Engineer Team Leader Production på mail:
Thomas.Magnusson@carlsberg.se. Sista ansökningsdag är 20 juli
2022. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, vi uppmuntrar dig att söka här via systemet.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.