Produktionsplanerare till Carlsbergs ölprocess, Falkenberg

Produktionsplanerare till Carlsbergs ölprocess, Falkenberg

Som produktionsplanerare ansvarar du för planering av hela öltillverkningsprocessen, från bryggning fram till tappning, efter prognoser och lagda tappningsprogram. Dina arbetsuppgifter innefattas även av att synkronisera och bekräfta produktions- och leveransplaner skapade av andra avdelningar samt att säkerställa att produktionsdata är korrekt. Som produktionsplanerare medverkar du vid lagerredovisning och inventering av ölprocessens produkter och material i samarbete med produktionsledare. Du ansvarar för att utveckla processen, utrustning och personal såväl tekniskt, ekonomiskt som kompetensmässigt i enlighet med fastställda riktlinjer. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under perioden maj- juni. Du har din arbetsplats på vårt bryggeri i Falkenberg.

Ytterligare arbetsuppgifter som produktionsplanerare:
  • Ansvara för avrop av malt koordinerat med bryggplanering
  • Beställa malt i likhet med fastlagt produktionsplan
  • Felsök och eventuellt korrigera felaktiga systemuppgifter i SAP/MES
  • Ge verkstaden uppdrag att utföra nödvändigt underhåll på utrustning
  • Redovisning i affärssystem
  • Medverka till bra arbetsmiljö och produktkvalitet
  • Självständigt utfärda aktiviteter enligt ovan nämnda ansvarsområden
Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget även efter sommarvikariatet.

Vad vi önskar av dig
Du har naturvetenskaplig eller teknisk utbildning på universitetsnivå eller likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bryggeriverksamhet och/eller LEAN arbete. Vi arbetar i SAP vilket gör det fördelaktigt om du tidigare varit i kontakt med systemet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du engagerad och resultatdriven. Du är analytisk och har ett tvärfunktionellt agerande samt god kommunikationsförmåga. Vi söker dig som är förändringsbenägen och som har ett kund- och konsumentfokus. För att trivas i rollen som produktionsplanerare hos oss är det viktigt att du har en teknisk förståelse och är sifferorienterad.

Ansök nu och säkra ditt sommarjobb redan idag!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Karlsson via telefon: 0733- 55 40 47. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om detta låter som en tjänst för dig i sommar ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-03-01. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.