Line Technical Lead

Line Technical Lead

Har du ett stort intresse för teknik och drivs av utveckling och förbättringsarbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Carlsberg erbjuder nu en tjänst som Line Technical Lead i vår produktion. Arbetet som Line Technical Lead innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter så som att driva problemlösning för att öka verksamhetens effektivitet med fokus på teknisk prestanda och hantering av teknisk utrustning. Som Line Technical Lead kommer du att ingå i en verksamhet som arbetar med målet att leverera och utveckla Sveriges i särklass bästa underhåll. I din roll driver du utvecklingen av det förebyggande underhållet, analys och uppföljning av förluster samt tekniska förbättringar inom ditt ansvarsområde. I rollen som Line Technical Lead medverkar du också i större nyinvesteringsprojekt med fokus på att säkra underhållets intressen och säkerställa goda förutsättningar för hög driftsäkerhet i ny utrustning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Falkenberg.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget.

Vad vi önskar av dig
Du har maskiningenjörsutbildning eller motsvarande 2-3 års erfarenhet av liknande arbete i produktionsmiljö. Vi söker dig med erfarenhet av att applicera metoder i linje med Lean filosofi samt har baskunskap i mekanik, hydraulik och pneumatik, mätteknik samt el och automation. Du har god datorvana och god kompetens att arbeta med Office-paketet. Goda kunskaper och vana att arbeta i SAP PM är meriterande.

För att trivas i rollen som Line Technical Lead ser vi gärna att du är en skicklig, analytisk och målmedveten problemlösare. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare har du mycket god kommunikativ förmåga då du i denna roll ska kunna initiera och samordna utbildningsinsatser inom det egna kunskapsområdet på ett coachande sätt.

Ansökan
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta Martin Hjelte, Business Development & Engineering Director, via mail: martin.hjelte@carlsberg.se. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2020-11-30. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.