Head of Delivery Planning

Head of Delivery Planning

Är du utvecklingsorienterad med ett stort intresse för ny teknik och förbättringsarbete? Är du en sann ledare med passion för att leda och motivera andra? Vill du dessutom bli en del av ett globalt företag med lokal närvaro? Då kanske du är vår nya Head of Delivery Planning hos oss på Carlsberg Sverige!

Om jobbet
I rollen som Head of Delivery Planning är du ledare för ett team om 11 direktrapporterande medarbetare som ansvarar för vår leveransplanering, tanköl och avräkningsfunktion. I rollen ansvarar du för översynen och att IT-relaterade system och gränssnitt som används av avdelningen fungerar och matchar behovet gentemot våra externa logistikleverantörer. Detta inkluderar identifiering och realisering av utvecklingsmöjligheter, samt testning och implementering av förbättringar i den tekniska uppsättningen. Vidare arbetar du med att leda och utveckla avdelningen för att bidra till den övergripande strategin inom Carlsberg med huvudsakliga arbetsuppgifter så som:
  • Ansvar för det dagliga utförandet & ledningen av leveransplaneringsverksamheten
  • Upprätthålla och utveckla nödvändig kompetens i den egna organisationen
Du ingår i transport och distributions ledningsgrupp och rapporterar direkt till Distribution and Transportation Director.

Vem är du?
Vi söker dig som har universitetsexamen i inom logistik, ekonom, ingenjör eller likande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom Supply Chain eller liknande funktion. Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en ledande roll med positivt bevisade resultat i utveckling och förbättringsarbete. För att vara lämplig i rollen som Head of Delivery Planning har du ett stort intresse för systemutveckling. Har du dessutom erfarenhet ifrån SAP och BI så är det meriterande. Vi söker dig som sedan tidigare har arbetat inom FMCG eller logistik och som har god kunskap i Microsoft Office, framför allt Excel.

Som person är du utvecklingsorienterad och söker ständigt efter möjligheter att effektivisera och utveckla arbetssätt. Ny teknik är något som intresserar dig och du har lätt för att sätta dig in i system och/eller teknikutveckling. Du har ett stort intresse för ledarskap och har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare till att uppnå resultat tillsammans. För att vara lämplig i rollen har du ett gott självledarskap med ett strukturerat tillvägagångssätt. Tjänsten innefattar många kontaktytor, såväl internt som externt vilket ställer krav på din sociala kompetens samt språk kunskap i både engelska och svenska (såväl tal som skrift).

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Hos oss får du en spännande och utmanande roll i ett expansivt företag med höga ambitioner. Rollen som Head of Delivery Planner ger dig möjlighet till att forma och utveckla både rollen och avdelningen till nya och inspirerande arbetssätt där du har stor möjlighet att påverka. Du välkomnas till ett team där vi är måna om att skapa en positiv och hjälpsam gruppdynamik där du ska känna dig trygg in din roll och ha rätt förutsättningar för att lyckas! Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Alignment, Accountability, Action".

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Johannesson via mail: martin.johannesson@carlsberg.se. Urval sker löpande med start omgående. Intervjuer kommer att ske från början på augusti och löpande till sista ansökningsdag den 2022-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.