Delivery Planner/Transportplanerare till Carlsberg

Delivery Planner/Transportplanerare till Carlsberg

Som Delivery Planner ansvarar du för den dagliga distributions- och transportplaneringen på Carlsberg Supply Company Sverige AB. I denna planering ingår dels all volym från Carlsbergs kunder, men även volym från våra Sales of Distribution-partners. Som Delivery Planner ansvarar du för en kostnadseffektiv och serviceinriktad leveransplanering inom givna geografiska delar av Sverige. Utöver detta arbetar du även med administration av masterdata, exportdokumentation, exworks-hämtningar och cross border leveranser. Tjänsten är placerad i Falkenberg och avser fyra sommarvikariat på heltid under perioden juni- augusti med möjlighet till deltid under hösten.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget även efter sommarjobbsperioden!

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom logistik och/eller har arbetslivserfarenhet inom leveransplanering, transport och distribution. God datorvana är en förutsättning och systemkompetens i SAP är meriterande. Det är viktigt att du har god förståelse i svenska och engelska, både i tal som skrift. För att trivas i rollen som Delivery Planner är det avgörande att du är lösningsorienterad, analytisk och kommunikativ med en hög arbetskapacitet.

I rollen är det viktigt med en mycket god samarbetsförmåga då du arbetar nära flera olika avdelningar på företaget, såsom sälj, distribution, transport och lager men även med vår externa distributionspartner XSAM. Avseende relationen med distribution så är du som Delivery Planner både kravställare och facilitator på samma gång – vilket gör det viktigt med tydliga mål och att långsiktigt kunna arbeta målmedvetet för att uppnå framgång. Variationen av arbetsuppgifter inom avdelningen ställer krav på din flexibilitet och noggrannhet.

Ansök nu och säkra ditt sommarjobb redan idag!
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Jogren via telefon: 070-22 69 621. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om detta låter som en tjänst för dig i sommar ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-03-01. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Henrik Jogren
Telefon 070-22 69 621
Område Falkenberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.