Avdelningschef tomgods

Avdelningschef tomgods

Är du resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Brinner du för ledarskap och vill åstadkomma resultat med ditt team inom en av världens största bryggerikoncerner? Då har vi den perfekta tjänsten för dig som Avdelningschef tomgods (Warehouse Supervisor) hos oss på Carlsberg Sverige.

I rollen som avdelningschef har huvudansvar för tomgodsavdelningen på Carlsberg där du arbetsleder och utvecklar dina medarbetare i respektive områden av det operativa arbetet. Du ansvarar för saldosäkerhet och har arbetsmiljöansvar inklusive internkontrollansvar med miljö- och kvalitetssäkring.

Vidare har du det övergripande ansvaret för inrapportering av fullgods, tomgods, och inventeringar m.m. samt har resultatansvar för avdelningen. Du har även budgetansvar för din avdelning och ansvarar över utvecklingsprojekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Falkenberg. Du rapporterar direkt till Head of Warehouse Operations.

Varför ska du välja Carlsberg?
Detta är en spännande tjänst där du kommer att ha ett varierande arbete i en föränderlig miljö där du har möjlighet att påverka. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget. Arbetsklimatet inom bolaget präglas av högt tempo och stort engagemang. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Vad vi önskar av dig
Du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, alternativt annan utbildning som bedöms som relevant för tjänsten. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda människor, erfarenhet av arbetsrätt och BAM (Bättre Arbetsmiljö-utbildning), samt erfarenhet av att arbeta med logistikflöden. Det är meriterande om du har kommit i kontakt med systemen Astro och SAP tidigare men inget krav.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad med ett proaktivt arbetssätt. Du har goda ledaregenskaper och trivs i en miljö där du har många olika kontaktytor. Vi söker dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som brinner för teamet och att uppnå framgång tillsammans!

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Larsson via mail Peter.Larsson@carlsberg.se. Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-09-30

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.