IT-drifttekniker / IT-konsult / Infrastrukturkonsult till EVRY

IT-drifttekniker / IT-konsult / Infrastrukturkonsult till EVRY

Arbetar du inom infrastruktur idag och vill ta nästa steg i karriären? EVRY erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter där du snabbt blir en viktig del i teamet!

Om företagetEVRY är ett ledande kunskaps- och IT-företag som verkar på den nordiska marknaden med stor lokal närvaro. De digitaliserar morgondagens vinnare och skapar fördelar som ger svaren på de utmaningar som kunderna ställs inför i den digitala transformationen. EVRY har hög verksamhetskompetens kombinerat med teknisk expertis och de IT-lösningar som krävs för att klara kundernas digitala förändringsresa. Företagets 9 000 medarbetare hjälper kunderna att få konkret nytta av IT genom hela näringskedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

ArbetsuppgifterI rollen som infrastrukturkonsult / drifttekniker ingår du i ett team som arbetar med drift och support till EVRYs driftkunder. Du förvaltar kundernas drift och infrastruktur på plats. Dessa ärenden kan handla om att lösa eventuella incidenter till driftåtagandena. Du arbetar även aktivt med uppdatering, uppföljning samt justerar övervakningar. Vidare deltar du i förändringsarbeten inom EVRYs tjänsteutbud.

Du ingår i ett härligt team som värdesätter gemenskap samt att ha roligt på jobbet. Tjänsten erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom EVRY.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom området
  • Kunskap inom Active Directory, Azure eller Office 365
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att lyckas i rollen är du en driven person som har förmåga att kommunicera tydligt samt ta första steget i ett samtal. Du har lätt för att skapa nya relationer och du trivs i en roll med breda kontaktytor. Att arbeta tillsammans med andra är något du lockas av och du har förmåga att anpassa dig till andras åsikter och till gruppens syfte. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och du kommer gärna med idéer och förslag.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att EVRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och EVRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Falkenberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.