Account manager scandinavia

Account manager scandinavia

Välkommen till Greif!

Vi söker dig som är beredd att ta rollen som Account Manager Scandinavia och utveckla tjänsten till att bli en viktig kugge inom Greifs skandinaviska försäljningsorganisation

Greif är världens största producent av industriellt emballage i form av plåtfat, plastfat, fiberfat, plastdunkar och IBC:er. Totalt finns Greif i fler än 50 länder med 13 000 anställda i hela världen. Den skandinaviska verksamheten består av 3 fabriker i Falkenberg, Västerhaninge och Hedehusene (DK) och det skandinaviska huvudkontoret finns i Falkenberg. Greif Skandinavien producerar och levererar i första hand emballage till våra kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland, har 150 anställda och omsätter runt 600 MSEK.

Du får chansen att arbeta i en strukturerad organisation med hög kvalitet och långsiktiga kundrelationer. Tillsammans med kompetenta och drivna kollegor arbetar du med den svenska och finska marknaden. Tjänstens primära uppdrag är att utveckla och stärka affärerna med befintliga och nya kunder, initialt kommer du att ta ansvar för ett antal befintliga kontrakt. Hög närvaro hos kund samt drivkraft att arbeta målmedvetet är framgångsfaktorer. Greif är ett företag med hög kundnöjdhet och gott anseende. Vilket är resultatet av långsiktig fokusering på kvalitet och leverans.

Vem trivs här?
Som person är du affärsmässig, initiativrik och relationsskapande. Du är kundfokuserad och kvalitetsmedveten med mycket god förmåga att kalkylera och analysera affärer. Vidare är du självständig och strukturerad eftersom du planerar din vardag och är mycket på resande fot, men det är också viktigt att du är en lagspelare och stortrivs då du landar in på kontoret i Falkenberg, som är din fasta punkt. Du rapporterar till den skandinaviska försäljningschefen som arbetar med struktur och tydlighet. Du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen därför är det ett krav att du kommunicerar obehindrat på engelska. Greif är matrisorganiserat, så det är en fördel om du har arbetat på liknande sätt.

Kvalifikationer:
  • Teknisk eller kommersiell utbildning
  • Har arbetat som Account Manager i några år
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska. Det kan vara ett pluss om du kan finska.
  • Arbetar obehindrat i Excel, CRM system och van användare av affärssystem
  • Meriterande om du har erfarenhet av försäljning i ett industriföretag
Har du dessutom erfarenhet av industriellt emballage, plåtfat, plastfat, fiberfat eller plastdunkar är det mycket intressant.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en heltidsanställning på Greif Sweden AB. Du erbjuds ett attraktivt och utvecklande försäljningsarbete där du utgår från kontoret i Falkenberg.
Om du är nyfiken och intresserad av denna spännande utmaning; då ska du ansöka senast 26 september. Du kommer möjligtvis att få länkar som är kopplade till test eller videointervju skickade till dig, håll därför utkik i din inkorg. Dessa aktiviteter tillhör urvalsarbetet och är viktiga att genomföra. Ansökan sker genom att du registrerar dig här samt bifogar meritlista och personligt brev. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Madeleine Neidert, 035-260 85 25.

Tillträde?
Enligt överenskommelse
Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (4 dagar kvar)