Affärsinriktad CFO till Riviera Markiser & Persienner AB

Affärsinriktad CFO till Riviera Markiser & Persienner AB

Vill du jobba på ett spännande företag i tillväxt där du får bidra till bolagets framgång. Då kan jobbet på Riviera Markiser & Persienner vara något för dig.

Riviera Markiser & Persienner söker nu en affärsinriktad CFO

Riviera Markiser & Persienner är idag en av Sveriges ledande leverantörer av markiser och persienner med försäljning via återförsäljare i hela landet. Våra marknader växer stadigt i betydelse genom både förvärv, nya produkter och nya marknader. Riviera Markiser & Persienner finns på fyra orter och har en budgeterad omsättning 2021 på ca 170 MSEK. Företaget ägs av det privatägda investmentbolaget Storskogen AB. Företaget har tillverkande verksamhet i Finnspång, Åhus och Veddige samt huvudkontor i Partille.

Din primära uppgift som CFO är ansvara för ekonomistyrning och uppföljning av Rivieras verksamhet. Arbetet är varierande och självständigt i ett företag som är i tillväxt. Du har en central roll och utgör ett viktigt affärsstöd till verksamheten. I denna roll behöver du trivas med att arbeta brett med både HR och ekonomi. Du kommer även att få ansvaret att arbeta med utveckling av processer och rutiner inom HR- redovisnings- och ekonomiområdet. Kort och gott, det är en bred roll där du arbetar nära COO med många möjligheter för dig som söker nya utmaningar i rollen som CFO i ett växande företag.

Som CFO kommer du bland annat arbeta med sedvanliga uppgifter såsom bokslut, analyser och uppföljning, budget och prognoser, likviditetsplanering, kapitalbildning men även ansvara för HR genom att stötta chefer och kollegor i dessa frågor. Utöver detta kommer du lägga stort fokus på proaktivt arbete med framåtanda och tillväxt. Till hjälp i ditt arbete har du tre ekonomiassistenter. I din roll rapporterar du löpande till VD, ägare och styrelsen samt sitter med i ledningsgruppen.

Vi söker digsom har skaffat dig så pass mycket erfarenhet att hanterar uppgiften på egen hand. Du trivs i ett modernt företag med högt i tak och snabba beslutsvägar. Vi ser att du är en proaktiv och affärsinriktad person som trivs med att vara en aktiv spelare i verksamheten och bidra till företagets tillväxt- och lönsamhetsmål.

Som person lägger du stor vikt vid ansvarstagande, stabilitet, ordning och reda. Med ett rådgivande förhållningssätt, intresse för människor, kommunicerar du lätt med kollegor och externa samarbetspartners. För att lyckas i rollen har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontakt
I detta ärende samarbetar Riviera Markiser & Persienner med AW Urval. Frågor angående tjänsten besvaras av Ann Willner på tel. 0760258008, ann@awurval.se eller av Malin Brandqvist på tel. 0738430125, malin@awurval.se

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock senast 28/2.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.awurval.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)