Farmaceut samt Läkemedelsansvarig till Ullared

Farmaceut samt Läkemedelsansvarig till Ullared

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Ullared
Apoteksgruppen Ullared är ett mindre och familjärt apotek. Vi är en grupp på fyra personer som trivs bra tillsammans och tycker om att ha roligt på jobbet. Vi arbetar nära och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vårt största fokus och viktigaste mål är att ha nöjda och återkommande kunder vilket vi arbetar hårt tillsammans för att uppnå. Hos oss varierar kunderna med allt ifrån stamkunder till turister som passerar orten vilket är roligt och utvecklande då man hos oss får träffa många olika kunder. Vi sitter i nyrenoverade, ljusa och fräscha lokaler och har en stor egenvårdsavdelning. Nu söker vi en Läkemedelsansvarig farmaceut till vårt apotek.

Din roll som läkemedelsansvarig
Som läkemedelsansvarig farmaceut är det ditt uppdrag att säkerställa att verksamheten följer de lagar, föreskrifter och förordningar som ställs på öppenvårdsapotek. För att vara framgångsrik i denna roll är kvalitetsfokus och ditt ordningsamma förhållningssätt helt avgörande. Du delar med dig av din glädje och breda kunskap inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade noggrannhet och servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Majwie Fredriksson-Andersson på telefonnummer 070-092 12 65.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Majwie Fredriksson-Andersson
Telefon 070-092 12 65
Område Falkenberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.